Parcelhuse

Parcelhuse til leje i Hjørring og omegn

Se vores ledige parcelhuse til leje i Hjørring

Drømmer du om et smukt hus? Måske med en lækker have, hvor Fido kan løbe rundt og ungerne spille bold? Her på siden kan du se de parcelhuse, vi har til leje i Hjørring og omegn.

Gå på opdagelse i vores Parcelhuse til leje herunder – og tag fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Drømmer du om egen have, villa, vovse og Volvo? Se ledige parcelhuse her

Det er en stor beslutning at købe hus, og nogle foretrækker friheden i at leje frem for at eje – og bare fordi du lejer, kan du sagtens finde drømmeboligen.

Her på siden kan du se alle de parcelhuse, vi har til leje i Hjørring. De fleste af vores parcelhuse ligger relativt centralt, så I kan få arbejde, familieliv og fritid til at gå op i en højere enhed.

Bredt udvalg af parcelhuse i Hjørring og omegn

Vores motto er, at vi ikke lejer noget ud, vi ikke selv ville bo i – og derfor kan du regne med, at alle parcelhuse til leje her på siden er gennemtjekkede, i tiptop stand og 100% røgfri.

Hos Elefsen Ejendomme gennemgår og renoverer vi selv alle vores lejemål. Derfor kan du være helt tryg ved, at alt er, som det skal være, når flyttebilen triller ind i din nye indkørsel.

Kan du ikke finde drømmehuset? Kontakt os og kom på venteliste

Er du på udkig efter noget bestemt, er drømmeboligen udlejet, eller matcher de nuværende ledige parcelhuse ikke dit budget eller behov? Så er du altid velkommen til at hive fat i os – så gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre.

Måske har vi noget i baghånden, og hvis ikke skriver vi dig altid gerne på venteliste. På den måde er du blandt de første til at høre om nye parcelhuse til leje i Hjørring, der matcher dine krav.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular.

Webbureau ITTP