Om os

Elefsen Ejendomme: Et lille boligselskab i Hjørring

Elefsen Ejendomme har base i hjertet af Hjørring – ligesom de fleste af vores lejemål. Vi er et lille, dedikeret hold bestående af to brødre, der hver dag knokler for at skabe ordentlige forhold for vores lejere.

Det vigtigste for os er, at vores lejere er tilfredse. Derfor gør vi vores bedste for at sørge for trygge, ordentlige rammer og gode relationer til vores lejere.

Er du på udkig efter et nyt hjem? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan også altid klikke rundt her på side, se ledige lejemål eller skrive dig op – vi har både lejligheder, parcelhuse og erhvervslejemål.

3 ting, der betyder meget for os:

1. Ordentlighed og ordentlige forhold

Vi har selv boet meget til leje i vores unge dage. Det betyder, at vi har set lidt af hvert, når det kommer til lejeboliger og udlejere – præcis ligesom du sikkert selv har.

Derfor er det vigtigt for os, at vi er ordentlige- Både når det kommer til vores lejere og de lejemål, vi udlejer.

2. Ansvarlighed – og gensidig tillid

Når vi lejer noget ud, stoler vi på, at vores lejere tager sig godt af deres nye hjem – vi tror nemlig på ansvarlighed fra begge parter og en gensidig tillid.

Sådan mener vi nemlig, at man kommer længst. Vi gør vores bedste for at holde vores lejere glade og tilfredse – for i stedet for hyppig udskiftning foretrækker vi lejere, der er så glade og tilfredse, at de bliver boende længe.

3.   En god relation til vores lejere

Vi satser stort på den langvarige relation til alle vores lejere – og derfor gør vi os umage for at sørge for, at alt er, som det skal være.

Både i forhold til papirer, love, regler og ikke mindst selve lejemålet, som vi selv tjekker og renoverer, før vi lejer ud. For det skal være fair for begge parter. 

Leder du efter et nyt sted at bo? Vi hjælper dig på rette vej

Er du på udkig efter et nyt hjem? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har noget særligt i tankerne – og du er selvfølgelig også velkommen til at surfe lidt rundt på siden her, hvor du kan få det forkromede overblik over vores lejemål i Hjørring og omegn.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du sende os en besked i vores kontaktformular – så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Webbureau ITTP