Lejligheder og rækkehuse

Lejligheder og rækkehuse til leje – Hjørring og omegn

Få overblikket og find din næste bolig

Er du på udkig efter en lejlighed eller måske et rækkehus med en lille have i Hjørring? Her på siden kan du se, hvilke lejligheder og rækkehuse i Hjørring, vi udlejer.

Er der ikke noget ledigt? Så kan du altid blive skrevet på venteliste, så du er den første til at få besked, når lejemålet bliver ledigt.

Find dit næste lejemål i Hjørring hos os

Hvis du er på udkig efter en lejlighed eller et rækkehus til leje i Hjørring, er du kommet til det helt rette sted. Hos Elefsen ejendomme har vi et bredt udvalg af lejligheder til leje i Hjørring – lige fra Hjørring Centrum til de mere rolige omgivelser. Alle vores lejemål har desuden det til fælles, at de er i god stand og 100 % røgfri.

Vi hjælper med at finde det helt rigtige hjem til dig – uanset om det skal være midt i Hjørrings pulserende byliv eller i et rækkehus med egen have i rolige og familievenlige omgivelser.

Har I brug for noget større? Se vores ledige parcelhuse her >> 

Du kan altid blive skrevet på venteliste til en lejlighed eller rækkehus

Så snart, en bolig, en lejlighed eller et rækkehus bliver ledigt, slår vi det op på vores Facebook samt vores hjemmeside – og du er altid velkommen til at kigge forbi siden her.

Er der fult booket, eller er du på udkig efter noget andet? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Måske har vi noget i baghånden. Hvis ikke, skriver vi dig altid gerne på venteliste, så du er blandt de første til at få nys om nye lejemål, der passer til dine krav.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Kontakt os

Her på siden lægger vi løbende nye lejemål op, så du nemt kan holde øje med, om din drømmebolig bliver ledig.

Har du spørgsmål, vil du gerne vide mere om os, eller er du på udkig efter noget bestemt?

Du er altid velkommen til at hive fat i os. Du kan sende en besked via kontaktformularen her – så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Webbureau ITTP